12 Iunie 2024Sursa: IPJ CONSTANȚA

BULETIN DE PRESĂ

Acțiuni ale polițiștilor

La data de 11 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 11.500 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 6 permise de conducere.

 

La data de 11 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța -Secția 3 Poliție au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în apropierea și în incinta școlilor.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare totală de peste 900 de lei.

 

 

La data de 11 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța -Secția 2 Poliție au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru prevenirea și combaterea consumului și traficului de droguri și altor substanțe interzise în apropierea și în incinta școlilor.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1400 de lei.

 

Activități preventive

 

La data de 11 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, au desfășurat activități de prevenire a violenței școlare și pentru prevenirea și combatrerea traficului și consumului de droguri sau altor substanțe interzise, în rândul elevilor și cadrelor didactice din cadrul Liceului Teoretic „Emil Racoviță”, din orașul Techirghiol.