08 Decembrie 2023Sursa: IPJ CONSTANȚA

BULETIN DE PRESĂ

Mandat pus în aplicare de polițiști

 

La data de 7 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 25 de ani, pe numele căruia Curtea de Apel Constanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

 

Infracțiune la regimul rutier, constatată de polițiști

 

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 11.55, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

 Activități preventive

 

La data de 7 decembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități de prevenire a violenței în școli, a bullying-ului, dar și pentru siguranța rutieră, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 2 Plopeni.

 

La data de 7 decembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a disparițiilor de minori și a traficului de persoane la Școala Gimnazială Grigore Moisil Năvodari.